//Αποστολές

Αποστολές

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες μπορούν να δοθούν στo Radio Star μέσω e-shop όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες της εβδομάδος. Επίσης μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω τηλεφώνου στο 2614002487 καθημερινά 9:00 πμ με 21:00μμ.

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα μας Αγίας Σοφίας 52 στην Πάτρα χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα κατά την υποβολή της παραγγελίας να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής Παραλαβή από το κατάστημα.

Με την ολοκλήρωση της Παραγγελία σας μέσω τoυ Radio Star και πριν της αποστολή τους στην διεύθυνση που μας δηλώσατε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξακρίβωση των στοιχείων σας καθώς επίσης και για την συμβατότητα των εμπορευμάτων ως προς την χρήση για την οποία τα παραγγείλλατε. Αυτό καθιστά ασφαλή την παραγγελία σας και ελαχιστοποιεί τις επιστροφές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η αποστολές των παραγγελιών με ταχυμεταφορές Courier πραγματοποιούνται καθημερινά (τις εργάσιμες ημέρες) εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παράδοση γίνεται συνήθως σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής τις παραγγελίας σας.

Τα έξοδα μεταφοράς για Αποστολές Βάρους έως 2 κιλά είναι 3,00€ Στην Περίπτωση αυτή (Αποστολή με Courier), έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,40€ Για Παραγγελίες με βάρος άνω των 2 κιλών, ή για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΤΕΛ

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου & βάρους π.χ. door panel -Subwoofer- μπασοκούτια – μεγάλες ποσότητες με 8άρια και κόρνες – μπαταρίες κλπ, θα σας προτείναμε την αποστολή των παραγγελιών με πρακτορείο μεταφορών ,παράδοση σε 2 εργάσιμες ή με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. παράδοση σε 1 ημέρα. Door panel παράδοση σε 8 ημέρες από την ημέρα που θα έχουμε παραλάβει τιε ταπετσαρίες σας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, εσείς πραγματοποιείτε κανονικά την παραγγελία σας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την καλύτερη λύση αποστολής σύμφωνα με την περιοχή σας,αλλά και για το συνολικό κόστος αποστολής. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η πληρωμή με αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν τραπεζικό λογαριασμό μας.

2017-11-21T19:08:44+00:00