//Επιστροφές

Επιστροφές

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν πρέπει να ακυρώσετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής θα πρέπει να καλέσετε στο 2614002487.

Ακόμη και αν έχετε παραλάβει τα προϊόντα, σας δίνουμε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει και το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο που σας εκδώσαμε.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και ανάλογα με τον τρόπο που είχατε επιλέξει να πληρώσετε την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Στην ακύρωση και επιστροφή προϊόντων εξαιρούνται οι τυχών ειδικές κατασκευές που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά και μόνο για το δικό σας αυτοκίνητο κατόπιν συνεννοήσεως.

2017-11-21T19:10:29+00:00